Overheerlijk broodje Pulled Pork Kansas City Red

Side dish
4 tot 8 personen
7 tot 14 uur

Bereiding

AllBrine Voorbereiden:

100 gram AllBrine Color oplossen in 1 liter heet water.

Af laten koelen tot koelkasttemperatuur (min. 7˚C).

Vlees Voorbereiden:

Injecteren of marineren: De procureur royaal injecteren met de Allbrine oplossing. Of 48 uur ondergedompeld in de AllBrine zetten. Procureur afspoelen onder de koude kraan en droog deppen met keukenrol. Inwrijven met de BBQ Rub.

Barbecueën:

Afhankelijk van factoren als o.a. het vlees en de (stabiele)temperatuur in de barbecue kan het barbecueën van een pulled pork 7 tot 14 uur in beslag nemen. Stook de barbecue zo stabiel mogelijk op 110 à 120˚C.

Voeg rookhout toe en barbecue de procureur eerst tot een kerntemperatuur van 64 à 68˚C. Vervolgens inpakken in aluminiumfolie en terug op de barbecue leggen. Bij een kerntemperatuur van 88˚C is de pulled pork klaar. Dan van de barbecue halen en tenminste een half uur laten rusten in de folie.

Uitpakken en pullen met twee vorken.

Serveren:

Op een zacht broodje met Coleslaw, en Kansas City Red BBQ Sauce of Carolina Mustard BBQ Sauce. Enjoy!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde recepten